Om oss

Receptfritt24 är en bekväm webbplats för att få information om läkemedel, genom vilken du kan ansluta till en webbtjänst som ger medicinsk rådgivning och organiserar leverans av läkemedel.

Idag finns det många underjordiska (skurk)apotek och svarta farmaceuter på internet. Trots brottsbekämpande organs pågående kamp är det fortfarande svårt att upptäcka falsk försäljning av piller/injektioner med sexuell dysfunktion, hormonhaltiga preparat och andra receptbelagda läkemedel. Vår webbplats samarbetar endast med legaliserade företag och endast med utgivning av recept för respektive läkemedel.

Huvuduppgiften för vår informationsportal är att korrekt informera svenskarna om försäljning av läkemedel via internet i landet. Att bara sälja handlar inte om oss, du bör alltid noggrant välja läkemedlet med din läkare och inte självmedicinera. All information är tillgänglig för dig kostnadsfritt.

Vi tillhör inte onlineapotek, butiker, annonserar inte för läkemedel, men rekommenderar diskret tjänster genom gratis innehåll. Alla webbplatser som rekommenderas av oss är godkända av statliga myndigheter och är fullt legaliserade. Vi bryr oss om varje persons hälsa så att du kan sova lugnt och njuta av livet.

Utöver läkemedel kan webbplatsen innehålla artiklar om kosttillskott som kan gynna dig. Dessa produkter kan innehålla vitaminer, mineraler, växtbaserade ingredienser och mer.

Tack vare vår aktivitet på denna webbplats tjänar vi väldigt lite pengar genom att omdirigera dig till lämpliga medicinska webbtjänster.

Vi tackar för ditt förtroende. Vi hoppas att denna information var användbar för dig. Om du har några frågor och/eller rekommendationer, kontakta oss gärna via vår kontaktsida (via e-post eller specialformulär).