alli receptfritt

Alli

60 mg, 120 kapslar

Apotek på nätet KÖP NU

Description

Vad är Alli? Vad du bör veta innan du bestämmer dig för att köpa Alli?

Alli är skapad för att hantera extra vikt och fetma. Överviktiga vuxna och de vars kroppsmassaindex (BMI) är över 28 är målgruppen för att ta denna medicin. Det fungerar bara i kombination med ett kaloriunderskott och en diet med låg fetthalt. BMI används för att indikera din normala och onormala vikt. Om du inte väger tillräckligt för din längd är Alli förbjuden för dig.

Överviktiga människor har ökade risker för att drabbas av svåra hälsotillstånd, inklusive diabetes och hjärtproblem. Det är därför det är viktigt att ha en hälsosam kroppsvikt.

Alli finns receptfritt på marknaden.

Hur fungerar Alli orlistat?

Varje kapsel Alli innehåller 60 mg orlistat. Detta är dess aktiva substans, som syftar till att nå fettet. Alli förekommer i matsmältningssystemet och hindrar fett från att absorberas efter en måltid. Detta onödiga fett (ungefär en fjärdedel) försvinner med en pall. Nyckelfaktorn som ökar läkemedlets aktivitet är att följa lågfettsnäring. På så sätt eliminerar kapslarna mer fett från din kropp. Alli kan hjälpa dig att gå ner upp till 1 kilo för varje 2 kilo som du tappar genom att bara gå på diet.

Viktiga saker att veta innan du använder Alli

Alli är inte tillåtet:

  • om du är allergisk mot läkemedlets ingredienser (orlistat eller andra komponenter);
  • för gravida kvinnor och och ammande mödrar;
  • om du tar ciklosporin, som är ordinerat för vissa allvarliga hudsjukdomar, reumatoid artrit och efter organtransplantation;
  • om du har en behandling som inkluderar warfarin för att förtunna ett blod.

Innan du väljer att köpa Alli informera din läkare om att du har njursjukdom eller diabetes.

Alli är inte tillåtet för ungdomar.

Se också till att du berättar för en läkare att du för närvarande tar eller nyligen har tagit andra läkemedel, eftersom de kan motsäga det. Till exempel handlar det om amiodaron, akarbos, levotyroxin, mediciner mot epilepsi, för behandling av HIV och förhöjt blodtryck.

Hur och när ska Alli tas?

Först måste du förbereda din viktminskningsplan, enligt vilken du måste följa en lågkaloridiet. För att göra denna process enklare, skriv vad du äter på en dag och räkna mängden kalorier du konsumerar.

Din målvikt bör vara tillräcklig. Kom ihåg att snabb viktminskning inte är hälsosam, att bli av med 0,5 kg per vecka är bra för din kropp.

Vuxna måste ta 3 kapslar om dagen före, medan de äter eller efter (upp till 1 timme). Din näring måste vara fettsnål.

Det är inte tillåtet att ta medicinen på fastande mage eller kombinera den med mat utan fett.

Drick vatten för att svälja det. Överdosering, nämligen mer än 3 kapslar per dag, är förbjuden.

Det är också nödvändigt att hålla sig aktiv och idrotta för att få mer nytta av Alli.

Läkare rekommenderar att du tar multivitaminer som innehåller K, E, D, A fettlösliga vitaminer dagligen om du använder Alli.

Ta inte Alli senare än 1 timme efter en måltid.

Den maximala användningstiden för Alli är 6 månader. Om det inte finns något resultat efter 12 veckors behandling kontakta en läkare för råd.

Du kommer att få framgång i att gå ner i extra vikt endast om du ständigt följer en korrekt diet och livsstil. Att återgå till kaloririk näring och dålig fysisk aktivitet kommer att leda till att man går upp i vikt igen.

Bieffekter

I likhet med alla mediciner kan Alli också leda till vissa obehagliga biverkningar. Det händer dock inte ofta.

De vanligaste biverkningarna inkluderar gaser, oväntade och ofta tarmrörelser, mjuk eller flytande avföring, buksmärtor. De orsakas mestadels av särdragen i läkemedlets aktivitet. Sådana kostrelaterade konsekvenser kan fixas med hjälp av en ordentlig diet med låg fetthalt.

Vanliga biverkningar kan upplevas av 1 av 10 patienter.

Om någon av biverkningarna som anges ovan förvärras, tala om för din läkare och diskutera vidare användning av Alli.

Allvarliga biverkningar kan vara i form av allvarliga allergier, som visar sig genom hård andning, intensiv svettning, svullnad i ansiktet, hög puls, rusning, klåda.

Medan du har sådana tillstånd, sluta använda kapslarna och sök medicinsk hjälp omedelbart.

Det är nödvändigt att noggrant läsa en medicinsk produktetikett för att känna till all detaljerad information om möjliga kontraindikationer, interaktioner och biverkningar. Försumma inte dessa fakta innan du börjar använda detta läkemedel.

Hur kan du köpa Alli utan recept online?

Det är enkelt att köpa Alli online efter nästa steg. Efter att ha läst om detta läkemedel på denna sida och valt det, är ditt nästa steg att fylla i det obligatoriska frågeformuläret så att du får en medicinsk konsultation. Efter att läkaren har hjälpt dig med hjälp kommer du att få det godkända receptet. Det kommer att skickas till partnerapoteket som ansvarar för att leverera läkemedlet till kunden.

Det är en riktig prisjakt på onlineapoteker. Men du kan köpa Alli på onlineapoteket för ett mycket bra pris, wh ich inkluderar vanligtvis leveranskostnad. Om du väljer ett större paket blir kostnaden lägre.